Regulament E-Bike

1. O bicicletă E-MTB (Pedelec) reprezintă o bicicletă hibrid alimentată cu două surse de energie, un motor electric și un ciclist care pedalează, motorul oferind asistență doar în timpul pedalării, fiind permisă asistarea fără a pedala (modul walk), pană la o viteză maximă de 6 km/h.

2. Concurenții vor folosi pe toată durata competiției o singură bicicletă, precum și o singură baterie instalată pe ea, înlocuirea acesteia ducând la descalificare.

3. Concurenții se vor prezenta cu 30 minute înainte de start la Race Office pentru verificarea bicicletei și sigilarea bateriei, iar sigiliul va fi inlăturat de către un reprezentant din partea organizatorului după trecerea linii de sosire.

4. Deoarece este dificilă verificarea, apelăm la spiritul de fair-play al concurenților de a nu influența sub nici o formă limitatorul de viteză al bicicletelor electrice (montare chip sau alte modalități).

5. Participarea minorilor la competiția E-Bike este interzisă.

Notă: Prezentul regulament E-Bike este parte componentă a Regulamentului Bike Marathon. Vă rugăm să luați la cunoștință întregul regulament din secțiunea BIKE MARATHON.

Sponsori și Parteneri