Traseul scurt 4 km

Dificultate : ușoară

Recomandat: alergătorilor începători și minorilor cu vârsta de peste 14 ani , inclusiv, obligatoriu având completat Acordul de Participare Minor, semnat de unul dintre părinți sau tutore legal . Se recomandă ca participanții posede o minimă pregătire fizică (stabilitate, alegerea trasei corecte, trecerea peste diferite obstacole: șanțuri, rădăcini, crengi) atât pe urcări de tip single trail cât și pe coborâri.

Diferență de nivel 52 m.

Culoare traseu: ROZ

ATENȚIE!!

Circulația nu va fi închisă altor participanți la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turiști, animale, etc.). Participanții trebuie să fie conștienți de faptul că, atunci când se deplasează pe drumuri publice sau forestiere, poteci, etc. , funcția arbitrilor și personalului de la punctele de control sau a voluntarilor este doar de a indica direcția și participantul este cel care trebuie să manifeste prudență și să decidă dacă deplasarea este în siguranță.

NOTĂ: Traseul nu este unul permanent, se marchează înaintea competiției și organizatorul este exonerat de răspundere dacă în timpul cursei, publicul sau alți factori mută sau deteriorează marcajele de ghidare.

Se recomandă descărcarea track-urilor afișate pe site.

Sponsori și Parteneri