Traseu mediu 40+ km

Dificultate: medie

Recomandat: cicliștilor amatori, cu un nivel de pregătire bun, care au reușit să se antreneze în acest an pe trasee în afara asfaltului, parcurgând și distanțe mai mari de 40 de km. Traseul este recomandat celor care au mai participat la alte concursuri de MTB și poate fi parcurs pe bicicletă aproximativ 99%, în condiții de vreme bună (pământ uscat).În condiții de ploaie, traseul devine dificil (pamânt lutos). Interzis minorilor, excepție făcând participanții înscriși la categoria 14-17ani, licențiați la Federația Română de Ciclism.

Diferență de nivel 961 m.

Culoare traseu: ALBASTRU

ATENȚIE!!

Circulația nu va fi închisă altor participanți la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turiști, animale, etc.). Participanții trebuie să fie conștienți de faptul că, atunci când se deplasează pe drumuri publice sau forestiere, poteci, etc. , funcția arbitrilor și personalului de la punctele de control sau a voluntarilor este doar de a indica direcția și participantul este cel care trebuie să manifeste prudență și să decidă dacă deplasarea este în siguranță.

NOTĂ: Traseul nu este unul permanent, se marchează înaintea competiției și organizatorul este exonerat de răspundere dacă în timpul cursei publicul sau alți factori mută sau deteriorează marcajele de ghidare.

Se recomandă descărcarea track-urilor afișate pe site.

Sponsori și Parteneri